FOREDRAG

Fra foredaget SLAPP AV DET ORDNER SEG:

...og plutselig var Tidsklemma ut. Det handler om prioriteringer nå, sier damene på 24år. At jeg ville ha en karriere, to unger, være den perfekte mamma, være den kloke ekskonen, den sexy samboeren, ha strøkent kjøkken, være dronningen av ostekake og sushi, og ha den beste kroppen og det roligste sinnet i nabolaget - det var plutselig bare mitt eget problem nå, ingen andres.”Du bestemmer selv hvordan du vil ha det! ” du er sjefen”Jadda, jadda, jadda!Så hvorfor er jeg så stressa? Hvorfor går jeg rundt med all denne bekymringen?


GURI SCHANKE ER EN AV NORGES MEST ALLSIDIGE ENTERTAINERE MED ERFARING FRA TEATER, REVY, SHOW OG KONSERTER.

Guri er også mor og husmor. Eller som hun selv sier: Jeg har sjonglert både karriere, mann, barn, hus og hjem … ikke alltid med like stort hell. Kjenner godt til tidsklemma! Har vært i overkant bekymret og stressa. Er jeg flink nok med barna? Er jeg bra nok husmor? Er jeg bra nok i jobben? Liker folk meg hvis jeg ikke er bra nok? Liker jeg egentlig meg selv når jeg ikke er bra nok? Og hva er egentlig «bra nok»?

Hvem er egentlig fasiten for ditt liv? Alle andre? Eller deg selv?

Hennes foredrag «Slapp av – det ordner seg» er en pep-talk for selvbildet og et treffsikkert skråblikk på hverdagen for de som føler seg fanget av prestasjonsjaget og tidsklemma.

Guri tar også konferansieroppdrag og kan selvsagt bookes inn for musikalsk underholdning.